Lloguer d'apartaments turístics a Barcelona

El lloguer d'apartaments turístics a Barcelona es troba congelat des del 2014, generant debat sobre la sostenibilitat i la identitat de la ciutat com a destinació turística. Ada Colau va mantenir la restricció i el pla d'allotjament turístic va ser declarat nul el 2019. La manca de regulació ha generat opinions dividides i és necessari trobar un equilibri entre protegir els drets dels residents i promoure una economia turística sostenible.

19
gen.

Consells per vendre millor un habitatge

Consells per vendre un habitatge ràpidament: presentació impecable, fotografies professionals, preu competitiu, promoció efectiva, flexibilitat en les visites, destacar punts forts, eliminar obstacles i col·laborar amb un agent immobiliari

15
gen.

Pis o àtic, Què comprar el 2023?

Àtic o pis el 2023? Dilema habitual Tots dos ofereixen avantatges, però les terrasses són el principal factor El preu és rellevant, però depèn de gustos i pressupost

17
març

Els bancs han de llevar-se el pes del totxo

Els bancs espanyols encara necessiten deixar anar llast immobiliari. Tot i que en 2018 van arribar a vendre prop de 90.000 milions d'euros en actius adjudicats i préstecs de dubtós cobrament, el rècord fins ara, el maó segueix suposant un risc elevat per a la seva balanç.

17
abr.

Surten a subhasta 120 immobles de la Meuse Trajectum a partir de 100 euros

La idea és començar, a partir d'aquesta tarda i en els pròxims vint dies, amb una licitació petita perquè pugui participar molta gent per aquests pisos i terrenys.

15
gen.
    Inmobiliaria en Cuenca

    Estás viendo una web demo a modo de ejemplo para las agencias inmobiliarias de la nueva era digital.

    Nº Colegiado: 12493

    CONTACTA'NS

    Fausto Culebras 4
    16004 Cuenca