divendres, 17 de març de 2023
Habitatge

Pis o àtic, Què comprar el 2023?

Àtic o pis el 2023? Dilema habitual Tots dos ofereixen avantatges, però les terrasses són el principal factor El preu és rellevant, però depèn de gustos i pressupost

El 2023, què és millor invertir en un pis o en un àtic? Aquesta pregunta ha esdevingut una de les principals preocupacions per a aquells que busquen comprar un habitatge en els propers anys. Entre els avantatges de tots dos tipus de propietats, destaca la presència d'una terrassa, espai que ha esdevingut un dels principals elements que cal tenir en compte per a molts compradors.

En el cas dels àtics, es destaca la possibilitat de disposar d'una terrassa privada amb vistes panoràmiques impressionants, cosa que ofereix l'oportunitat de gaudir d'un espai exterior al centre urbà. D'altra banda, els pisos poden tenir terrasses comunitàries que, tot i no ser exclusives, permeten gaudir d'una vista diferent de la ciutat.

A l'hora d'escollir entre un pis o un àtic, el factor econòmic també és determinant, ja que els àtics solen tenir un preu més gran a causa de les seves característiques. En conclusió, l'elecció dependrà de les preferències personals i del pressupost disponible, però la presència d'una terrassa ha esdevingut un element clau que cal tenir en compte en el moment de prendre la decisió.

Inmobiliaria en Cuenca

Estás viendo una web demo a modo de ejemplo para las agencias inmobiliarias de la nueva era digital.

Nº Colegiado: 12493

CONTACTA'NS

Fausto Culebras 4
16004 Cuenca